`                               fbstamp                                             grow                                            Untitled

E-priročnik, ki je trenutno verjetno najbolj prodajan priročnik v Sloveniji!

 

Danes je internetno oglaševanje postala prava znanost. Z novimi tehnologijami prihajajo tudi nova znanja na področju internetnega marketinga, ki pa so pogosto za male uporabnike zelo draga in zaradi omejenih finančnih sredstev velikokrat tudi nedosegljiva.

Vedno bolj pa je popularno tudi oglaševanje na socialnih omrežjih, ki od uporabnikov prav tako zahtevajo veliko mero znanja in posebne marketinške veščine. Vendar pa je naše podjetje tu za male podjetnike naredilo velik korak.

Prav za vas smo pripravili nov e-priročnik – Facebook stran, zrcalo podjetja, ki vas bo popeljal v svet socialnega omrežja Facebook in vam pomagal pri prvih korakih do profesionalnega izgleda vaše poslovne strani in uspešnega oglaševanja. E-priročnik je namenjem vsem, ki jim je platforma Facebook relativno nepoznana oziroma vsem tistim, ki stran že imate, vendar ne izkoriščate njenega polnega potenciala. Hkrati pa bo vaš vodič, ki vas bo vodil skozi procese do uspešne poslovne Facebook strani.

E-priročnik vam bo v pomoč pri:how-to-encourage-crm-adoption-011
  • Spoznavanju platforme Facebook
  • Učenju uporabe orodij, ki jih Facebook omogoča v namen vodenja strani in oglaševanja
  • Spoznavanju osnovnih marketinških tehnik
  • Kreaciji svojih lastnih oglaševalskih promocij

 

Vendar se še vedno sprašujete, zakaj vam bo prišel e-priročnik prav? Odgovor je sila preprost. Danes platformo Facebook uporablja že preko ene milijarde ljudi po celem svetu in več kot pol milijona Slovencev. Statistično pa je dokazano, da vsak dan neaktivnosti na socialnih omrežjih izgubimo od 2 do celo 10 potencialnih strank. E-priročnik vam bo pomagal do profesionalnega izgleda vaše strani, večje prepoznavnosti vašega podjetja in posledično večje prodaje. Kar pa je najbolj pomembno, privarčevali boste pri oglaševanju.

Ideja, za katero stoji podjetje FB&Marketing je, da bi si vsak posameznik, ne glede na njegovo izobrazbo, lahko sam s pomočjo našega e-priročnika pomagal pri uspešni kreaciji svoje poslovne Facebook strani, stran uspešno vodil ter sam ustvarjal oglaševalske kampanije, ne da bi za to moral najemati oglaševalska podjetja, ki za njihove storitve zahtevajo veliko denarja.

To ni ogromna investicija, je pa investicija, ki vam lahko ogromno da!

 

——————–>Klikni za PREDOGLED E-PRIROČNIKA <——————–